2012. június 9., szombat

Még van remény, sőt

Feltehetően sokan várták, hogy elinduljon az udvar felújítása, amiről februárban döntést hoztunk és a pénz is rendelkezésre áll. Nos, a felújítás pontos műszaki tartalmának meghatározása és legfőképp egy alkalmas kivitelező megtalálása a vártnál nagyobb nehézségekbe ütközött. Volt, amelyik túl drágán vállalta, volt, amelyik az utolsó pillanatban mondta vissza. Ám időközben finomodott az is, hogy hogyan érdemes a felújítást technikailag megvalósítani, amiből sokat tanultunk.

A tárgyalások még mindig folynak több kivitelezővel is, és van esély arra, hogy a június 30-i határidőre mégis legyen felújított udvarunk. A potenciális burkolókövek egyébként az udvaron a faliújság alatt megtekinthetők, szerencsére jókorát sikerült alkudni az árukon. Már csak egy kis türelmet kérünk...

Még a munkák elkezdése előtt, később kijelölendő időpontban lesz egy tájékoztató a felújítás menetéről, ahova mindenkit szívesen várunk.

3 megjegyzés:

  1. Helló! Viszonylag új lakó vagyok a házban, és nagyon örülök, hogy ilyen aktív a lakóközösség, és hogy van aki ilyen szépen összefogja. Igazából egy lehetőségre szeretném felhívni a figyelmet, hátha belefér a ház ebbe a pályázatba: http://www.hazforum.hu/otp-palyazat/
    Üdv.: Lep

    VálaszTörlés
  2. Tudunk a pályázatról, de köszönjük a jelzést, közeleg ugyanis a határidő :)

    Mindenképpen elindulunk ezen is és van még két hasonló pályázat, ugyanis a hátsó udvar felújítására egyelőre még nincs forrásunk - anélkül pedig csak fél munka a felújítás.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, hát, ilyen aktivitás mellett csak sikerül valamelyiken! Köszönöm a tájékoztatást, kitartást hozzá! :)

      Törlés