2014. július 23., szerda

Előzetes terv a hátsó udvar felújítására

Ismerkedjünk meg a tervvel, amit Szilvi előzetesen készített a hátsó udvarra (nézet: lent van a bejárat a másik udvarról, a kis háromszögek mutatják az ajtókat). A stílus - burkolatok, formák, emelt ágyások - folytatja a már felújított udvarét, és a növények is az ottaniakhoz hasonlóak lennének. A fő különbség, hogy megjelenik több játékos, pihenő elem is: ugróiskola, sakk- és malomasztal, hinta. Felmerült még a homokozó is - ez csak akkor életképes és biztonságos, ha nincsenek macskák az udvaron. A fent látható "miniágyások" inkább csak ötletek - ilyen is lehet, de nem biztos, hogy szükség van rájuk, helyette lehetne az a rész burkolt és gyerekeknek játékra alkalmas.


A közgyűlésre kapunk előzetes árajánlatot is egy kivitelezőtől és a további javaslatoktól függően ez módosul még majd a beadás előtt.

Jó böngészést és találkozunk a közgyűlésen!

1 megjegyzés:

  1. Szerintem biciklitároló nagyon kellene, sok-sok. Arra akár a porolót is fel lehetne használni (ahogy régen csüngtek rajta a keresztrúdon). Ha jól számolom rendszeresen 4-6 bicikli van így-úgy lekötve az udvarra. De lehet még 10 is elférne. Nem tudom lehet-e valamit kezdeni a a nem használtak tárolásával (pl. valami sufni).
    Én hintát nem mernék tenni, mert ha valaki megüti magát, akkor el tudom képzelni, hogy jön egy jogász, aki mond valami okosat és még a ház fizethet. (Szar hozzáállás, de praktikus.) Homokkal az a baj, hogy ha nincs is macska az udvaron, akkor is lesz benne macskaszar előbb utóbb. :) (De ha az nem, akkor is elszmötyisedne pár év alatt.) A hátsó kiságyások szerintem aránytalanul nehezen kezelhetőek (sokkal gyorsabban kiszárad, mint egy nagy, nagy a perem aránya, ami fenntartást igényel), esetleg oda mehetne az asztal/pad akármi és annak a helyén lehetne nagyobb a zöldség. Fűszerkerttől kissé félek, közös lónak... Amúgy lehet benne fűszer (bár kérdés mi mennyire bírja azt a sötétet), de tán ne legyen bereklámozva.

    János (III./7.)

    VálaszTörlés