2011. szeptember 6., kedd

Gáz

A házban gázfelújítás lesz. Nyertünk rá támogatást, meg kamatmentes hitelt, a többit meg ugye nekünk kell beleadnunk, kb. havi 3-5000 Ft-ot 8 hónapon át a lakás nagyságától függően.

Eltérő információk voltak arról, hogy mettől meddig lesz kikapcsolva a gáz, illetve azt sem lehetett tudni, hogy egyáltalán ki lesz kapcsolva. Nos, a legújabb információ a kivitelezőtől, hogy szeptember 15-én kezdik a munkát, és kb. 2-3 hétig fog tartani. Tehát a fűtési szezon előtt végeznek, csak ugye sokunknak a meleg vizet is gáz melegíti, ami azért nem lesz kellemes... Ha végeznek, mert ha nem jutnak minden lakásba időben, akkor...

És mellesleg egyelőre semmiféle értesítést nem kaptak a lakók az egészről, ami azért nem normális. Na, közben kiraktak egy tacepaót az udvarra, éljen.


2 megjegyzés:

  1. Igen-igen kiírták...De mennyi az esélye annak, hogy hétköznap délelőtt a lakók itthon lesznek? Szerintem ezt inkább egy hétvégére kellett volna ütemezni:-)

    VálaszTörlés
  2. Hát az a helyzet, hogy egy hétvége nem elég a munkára, 2-3 hétig folyamatosan be szeretnének jutni a lakásokba. Ha csak hétvégén dolgoznának, akkor decemberben is itt ülhetnénk hideg radiátorokkal.... Szóval remélem, minél többen lesznek otthon.

    VálaszTörlés