2012. július 4., szerda

Növényültetés, új időpont!

Amint azt tapasztalhattuk, a hétvégén viszonylag kevés növényt tudtunk elültetni az udvaron, mert nem volt még hova. Most elkészültek az ágyások, szombatig a maradékba is kerül föld, valamint megérkeznek a növények is, így július 7-én, szombaton 10.00 és 14.00 között lenne az ültetés. A piknik most sem marad el ;)

Időközben megérkezett a növénykiültetési terv is, a két legkisebb ágyásba pedig a Szatyor Egyesület fog fűszer- és más palántákat helyezni.

Egyúttal óriási köszönet azoknak, akik az elmúlt hétvégén és más napokon segítettek gerendát csiszolni és olajozni, földet hordani, akik süteményt vagy palacsintát sütöttek, vagy éppen a munkások ebédjét melegítették. Nagy köszönet a türelemért is, hiszen 40 fokban még nehezebb elviselni a folyamatos zajt, amivel a munka jár.
De nemcsak a házon belülről kaptunk segítséget: a föld egy részét a szembeni háztól hozhattuk át, ahol feleslegessé vált és ők szívesen felajánlották nekünk.

Gerendakezelésben és földhordásban szombatig is elkel még pár szorgos kéz, aki tudna jönni, jelezze személyesen vagy más kommunikációs módszerekkel (II. em. 22. vagy 30-3855963).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése