2012. augusztus 27., hétfő

Fórum zöldülésekről - mi is bemutatkozhatunk

Holnap, azaz augusztus 28-án 17.00-kor kezdődik a Grundon az a fórum, ahol józsefvárosi zöldítési kezdeményezésekről lesz beszélgetés. A szervezők a mi megújult udvarunkat is érdemesnek tartották a bemutatásra, így a Gyulai 12 lakóközösségét is meghívták azért, hogy bemutatkozzunk, és elmeséljük, hogyan tudtuk kizöldíteni házunkat. Menjünk el minél többen!

Időközben három pályázatot is beadtunk a hátsó udvari folytatásra. Sajnos ezek közül egyről már értesítettek, hogy nem nyert támogatást, a másik kettőre még várunk.

A hátsó udvaron maradt anyagokról és a még befejezetlen munkarészekről a következőt lehet tudni: a kivitelező már így is szerződésen felül végzett el sok plusz munkát, így tőlük már nem várható segítség. Ezért nekünk kell megszervezni a maradék anyagok elszállítását, a burkolat fugázásának befejezését. Mindez folyamatban van, a maradékok apróhirdetésben közzé vannak téve, de bármilyen segítséget szívesen várunk pl. a maradék két kis ágyáskeret kiszabására és egy kis festésre.

1 megjegyzés:

  1. Kedves Gyulai Pál utca 12.!

    A józsefvárosi civilek szervezte zöldítéses fórum rövidebb is lett, részben más is lett, mint amit terveztünk, és amilyen az előző beszélgetések voltak. Gyors visszajelzések róla itt: http://8ker.blog.hu/2012/08/29/a_zold_zenekar

    Ami még fontosabb: A témát folytatjuk október 30-án kora este, a Corvinus Egyetemen, egy műhelymunkában. Remélhetőleg minél több eddigi résztvevővel. A beszámolókat és kérdéseket, amelyekkel készültünk, és az élő találkozón nem volt alkalom elővezetni, időközben az önkormányzatnak hivatalos formában feltesszük. A műhelymunkát témánkénti felelősökkel, előre vitára bocsátott megállapításokkal és javaslatokkal tartjuk. Egyenként keressük és meghívjuk az augusztusban megismert érintetteket és másokat. Számítunk a társasházatok részvételére és tapasztalataira!

    Itt a rendezvény oldala és a sorozaté, amelynek része. Időközben feltöltjük tartalommal, és küldünk értesítést.

    http://szervezetelemzes.ning.com/events/a-lakokornyezetet-zoldito-programok-tarsadalmi-feltetelei-es-hata

    http://bce-szocpol-gyakorlat.blog.hu/2012/08/27/muhelyszeminarium

    VálaszTörlés